Продавець КондиториЯ розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
КондиториЯ
0 (800) 21-64-51
+380 (96) 002-02-06
Кошик
Шоколад чорний (темний) 72% Master Martini Італія (аріба чорний бріліант) 250г. (розфасовка)

Шоколад чорний (темний) 72% Master Martini Італія (аріба чорний бріліант) 250г. (розфасовка)

  • Немає в наявності

251 ₴/упаковка

0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 001-27-47
    Магазин/Viber/Telegram
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Шоколад чорний (темний) 72% Master Martini Італія (аріба чорний бріліант) 250г. (розфасовка)
Шоколад чорний (темний) 72% Master Martini Італія (аріба чорний бріліант) 250г. (розфасовка)Немає в наявності
251 ₴/упаковка
0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 001-27-47
    Магазин/Viber/Telegram
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

"АРИБА ЧОРНИЙ ШОКОЛАД У ВИГЛЯДІ ДІАМАНТУ І ПЛИТКИ" (72%)
Це високоякісний натуральний шоколад, який широко використовується у кондитерському виробництві.

Шоколад з вмістом какао продуктів 72%.

Використовується для виготовлення цукерок, глазурування поверхні кондитерських виробів, розширення асортименту кремів, мусів, десертів, також для виготовлення шоколадних прикрас.


Рекомендації при темперуванні:

Під час темперування шоколад повинен бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.
Під час темперування потрібен ретельний контроль кінцевої температури.
При роботі з шоколадом обов'язково використовувати тільки чисті та сухі інструменти та посуд.
Для темперування потрібно брати щонайменше 1 кг шоколаду.

Основні
ВиробникMaster Martini
Тип шоколадуЧорний
  • Ціна: 251 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner