Шоколад-кондитерський
- 1 245 ₴/упаковкаВ наявностіMALCHOC-D
Шоколад - всі знають настільки смачний продукт не з чуток. Особливо важливу роль він відіграє при виробництві кондитерських шедеврів. В кондитерській справі його так і називають кондитерський. Прохання тільки не плутати кондитерський шоколад з кондитерськими сумішами, так званою "хімією"
Кондитерський шоколад як і звичайний ділиться на види, лише в кондитерському шоколаді їх значно менше:
- чорний шоколад
- молочний шоколад
- білий шоколад
- шоколад чорний, гіркий ( тобто Без вмісту цукру)
Насамперед кондитерський шоколад призначений для подальшої реалізації в кондитерському ремеслі. З нього можна відливати декор для прикрас, цукерки, десерти, перелік можна продовжувати дуже довго. Все залежить від Вашої фантазії.
У нашому інтернет-магазині представлені різні виробники кондитерського шоколаду.
Ось невеличкий рецепт для приготування кондитерської глазурі:
- Шоколад розтоплюється в простій воді, для цього Вам потрібно:
- 100 г кондитерського шоколаду розламати на дрібні шматочки
- додати 20 г води
- на повільному вогні довести все до рідкого стану
- в окремій ємності розтоплюємо 50 г натурального вершкового масла і додаємо його в шоколад для отримання бажаного результату
- суміш перемішується до гладкості. І все, вона готова до використання.