Термометри електронні
Термометри електронні.
Зовсім недавно електронний термометр став настільки доступним не тільки для професіоналів, але і для будь-якого любителя. Широке призначення термометра електронного надає цьому приладу підвищений попит на товар. Справжній кондитер не представляє свою роботу без електронного термометра. Він використовується практично в будь-якому кондитерському виробі при його виготовленні. Відмінність кондитерських термометрів полягає в його принципі роботи ( електронний термометр контактний і без контактний).
Контактні термометр відрізняється довгою щупа і якістю виробу в цілому. Також на що варто звернути увагу на розмір дисплея, невеликий дисплей буде не зовсім зручний.
Без контактний термометр також має низку відмінностей, які впливають на точність виміру. Це пляма покриття і точність вимірювання.
У кондитера повинно бути 2 термометра як контактний так і безконтактний.