Ароматизатори харчові
Харчові ароматизатори стали дуже популярні ще з 2000 років. Адже їх можна так легко додавати в улюблене блюдо, коктейль, бісквіт, каву і навіть використовувати на приманку в риболовлі! Ароматизаторів існують 2 види - це натуральний ароматизатор і ароматизатор ідентичний натуральному.
Між цими видами ароматизаторів існують як свої плюси, так і мінуси. Ось деякі з них:
-натуральні ароматизатори всім гарні, вони не шкідливі і зроблені з натуральних масел, АЛЕ вони не термостабильні і втрачають концентрацію смаку вже при 140 градусах. Ні, запах і смак зберігаються, але не такий насичений! Але в натуральних ароматизаторах безсумнівний плюс - це натуральна складова.
- ароматизатори ідентичні натуральному це також безпечний харчовий продукт, який використовується в нинішній час скрізь в промисловій продукції. Вони не бояться температур! Термостабильні! Різноманіття смаків!