Білий шоколад кондитерський S2 містить на 3% менше какао-масла, ніж в класичному рецепті білого шоколаду, що робить його менш текучим. Шоколад володіє збалансованим вершково-молочним смаком з нотками ванілі. Завдяки менше текучою текстурою, рецепт S2 - ідеальний підходить для відливання середніх і великих порожнистих фігур. Цей шоколад також підходить для створення ганашей і начинок з вершковим смаком і ніжною структурою, він легко комбінується з різноманітними екзотичними фруктами, цитрусовими, кислими фруктами і ягодами, гострими спеціями, пивом і багатьма іншими продуктами.
Виконаний у формі дисків (каллет) діаметром 8-10 мм.
Відмінно підійде для ліплення та моделювання.
Какао боби: Зроблено з сорту какао бобів в основному Форастеро із Західної Африки.
Розфасовано ТМ "Кондитория" з оригінальної упаковки 10кг
| Основні | |
|---|---|
| Тип шоколаду | Білий |
| Виробник | Barry Callebaut |
- Ціна: 800 ₴/упаковка

