влевовправо

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Білий шоколад кондитерський S2 містить на 3% менше какао-олії, ніж у класичному рецепті білого шоколаду, що робить його менш текучим. Шоколад має збалансований вершково-молочний смак з нотками ванілі. Завдяки менш плинній текстурі, рецепт S2 – ідеальний підходить для виливки середніх та великих порожнистих фігур. Цей шоколад також підходить для створення ганашей та начинок з вершковим смаком та ніжною структурою, він легко комбінується з різноманітними екзотичними фруктами, цитрусовими, кислими фруктами та ягодами, гострими спеціями, пивом та багатьма іншими продуктами.
Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
- Ціна: 5 400 ₴/упаковка