Фасовка: 25 р - ціна: 90грн
Сублімаційна сушка – процес, при якому заморожену сировину поміщається в низькотемпературний вакуум і кристали льоду в продукті сублімуються в водяний пар, у той час, як клітинна структура оригінального продукту залишається недоторканою. Незважаючи на те, що в процесі сублімації фрукти і ягоди втрачають свою вагу, проведені дослідження показали, що природні антиоксиданти, вітаміни, мінеральні речовини, що містяться в м'якоті свіжих плодів і ягід, після сублімаційного сушіння зберігаються на 95%.
Використовуючи сублімовані ягоди в кулінарії можна не турбуватися, що готовий пиріг або коктейль доведеться підфарбовувати або додавати ароматизатор. Аромат від ягід настільки сильний, а головне – натуральний, що ніяких добавок не вимагає.
Вологість сублімованих ягід не перевищує 8%, тому їх часто використовують в розмеленому вигляді для додавання в тісто, креми, коктейлі, так і напої.
Сублімовані фрукти використовуються як натуральна смакова добавка в чаї, каші, мюслі, шоколад і різну випічку. Відмінно підходять для приготування морсів і соків фруктових (залити теплою водою на 10-20 хвилин)
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
- Ціна: 448 ₴/упаковка