Продавець КондиториЯ розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
КондиториЯ
0 (800) 21-64-51
+380 (96) 002-02-06
Кошик
Сублімована морква порошок, 25г

Сублімована морква порошок, 25г

  • В наявності

50 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 001-27-47
    Магазин/Viber/Telegram
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Сублімована морква порошок, 25г
Сублімована морква порошок, 25гВ наявності
50 ₴/упаковка
0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 001-27-47
    Магазин/Viber/Telegram
Опис
Інформація для замовлення

Сублімаційна сушка – процес, при якому заморожену сировину поміщається в низькотемпературний вакуум і кристали льоду в продукті сублімуються в водяний пар, у той час, як клітинна структура оригінального продукту залишається недоторканою. Незважаючи на те, що в процесі сублімації фрукти і ягоди втрачають свою вагу, проведені дослідження показали, що природні антиоксиданти, вітаміни, мінеральні речовини, що містяться в м'якоті свіжих плодів і ягід, після сублімаційного сушіння зберігаються на 95%.

Используя сублимированные ягоды в кулинарии можно не беспокоиться, что готовый пирог или коктейль придется подкрашивать или добавлять ароматизатор. Аромат от ягод настолько сильный, а главное – натуральный, что никаких добавок не требует.

Влажность сублимированных ягод не превышает 8%, поэтому их часто используют в размолотом виде как для добавления в тесто, кремы, коктейли, так и напитки.

Сублімовані фрукти використовуються як натуральна смакова добавка в чаї, каші, мюслі, шоколад і різну випічку. Відмінно підходять для приготування морсів і соків фруктових (залити теплою водою на 10-20 хвилин)

  • Ціна: 50 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner