
Шоколад чорний (темний) 72% Master Martini Італія (аріба чорний бріліант) 1000г
- Немає в наявності
698 ₴/упаковка
- +380 (96) 002-02-06Магазин/Viber/Telegram
"АРИБА ЧОРНИЙ ШОКОЛАД У ВИГЛЯДІ ДІАМАНТУ І ПЛИТКИ" (72%)
Це високоякісний натуральний шоколад, який широко використовується у кондитерському виробництві.
Шоколад з вмістом какао продуктів 72%.
Використовується для виготовлення цукерок, глазурування поверхні кондитерських виробів, розширення асортименту кремів, мусів, десертів, також для виготовлення шоколадних прикрас.
Рекомендації при темперуванні:
- Під час темперування шоколад повинен бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.
- Під час темперування потрібен ретельний контроль кінцевої температури.
- При роботі з шоколадом обов'язково використовувати тільки чисті та сухі інструменти та посуд.
- Для темперування потрібно брати щонайменше 1 кг шоколаду.
Розфасовано ТМ "Кондитория" з оригінальної упаковки 10кг
Основні | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
Тип шоколаду | Чорний |
- Ціна: 698 ₴/упаковка