Як правильно вибрати в'язкість шоколаду?
Як вибрати шоколад правильної плинності? Залежно від мети, для якої Ви збираєтеся використовувати шоколад необхідно підібрати шоколад правильного смаку, а також правильної плинності. Як Ви вже знаєте є рідкий і в'язкий шоколад. Це пов'язано з кількістю какао-масла, яке міститься в шоколаді. У рідкому шоколаді міститься більше какао-масла, в густому шоколаді - менше какао-масла. Рідкий шоколад ми можемо використовувати для ручного глазурування шоколадних цукерок. В'язкий шоколад (густий) ідеально підійде для приготування ганашей, морозива і мусів. Отже як же нам визначити правильну плинність? Є система "КРАПЕЛЬ", яка вказана на упаковці. Від 1 краплі до 5 крапель. Одна крапля означає менший вміст какао-масла, тому й меншу плинність. "П'ять крапель" означає більший вміст какао-масла, тому і велику плинність. "Одна крапля" дуже хороша для використання в шоколадних пастах, морозиві і ганашах. Такий шоколад містить менше какао масла і створює приємне гладке відчуття в роті. "Дві краплі" підійдуть для відливання більш великих порожнистих фігур. З-за меншої плинності Ви можете виконати виливок істотно більш товстим шаром за один раз, замість того, щоб робити три шари, що економить багато часу. "ТРИ краплі" підійде для всього, від виливки порожнистих фігур середньої величини до глазурування цукерок з шоколадним шаром середньої товщини. Більш того, "ТРИ КРАПЛІ" завжди працюють в будь-якому рецепті кондитерського виробу або десерту, такий як шоколадний мус, крем і так далі. Шоколад "ЧОТИРИ краплі" творить дива при ручному глазировании цукерок або відливання дійсно дрібних деталей і маленьких цукерок. Він також чудово підійде для відливання більш великих порожнистих фігур. Шоколад "П'ЯТЬ крапель" містить велику кількість какао-масла, що робить його ідеальним для невеликих і виключно дрібних порожнистих фігур, а так само для машинного обливання шоколадних цукерок дуже крихким і дуже тонким шаром шоколаду.
У нашому магазині представлений широкий вибір натурального шоколаду. Асортимент та ціни на нашому сайті www.konditoria.com.ua
0 800 21 64 51 #barrycallebaut #mastermartini та інших марок. #текучестьшоколада #кондиториязапорожье
У нашому магазині представлений широкий вибір натурального шоколаду. Асортимент та ціни на нашому сайті www.konditoria.com.ua
0 800 21 64 51 #barrycallebaut #mastermartini та інших марок. #текучестьшоколада #кондиториязапорожье
Інші статті
- Темперируем шоколад з Mycryo (Barry Callebaut)Самий простий і легкий метод темперування шоколадуТемперируем шоколад з Mycryo (Barry Callebaut)
- Харчова друк. Як перенести зображення на торт.Перенесення цукрових картинки на торт.Харчова друк. Як перенести зображення на торт.