Горіхові пасти
Горіхові крем-Пасти
Рослинна молоко
Горіхові пасти - універсальний інгредієнт на кожен день
Горіхові пасти Ви можете використовувати для
-їжі
Просто ложкою
З кашею і пластівцями
З фруктами
-як начинка
У випічку
У кондитерку
Для макарунів
Для цукерок
-як добавка
У сніданки
В основні страви
У соуси
В салаты
-как основа
Орехового молока
Смузи
Протеинового шейка
-как ингридиент
Для мороженого
Для десертов
Для тортов
На складе всегда свежая продукция.
Наши самые поппулярные
Нежная фисташка
Для производства мороженого, начинок, кондитерских кремов и различных десертов.
Сладкая миндаль
Как основа для миндального молока. Для приготовления крема, конфеи и батончиков. В выпечку или в начинку. Просто для перекуса.
Классический фундук
Универсальная паста, которая отлично подходит для производства мороженого, кондитерских начинок и прочего.
Кремовый арахис
Ідеально підходить для поповнення енергії після занять спортом або фітнесом. Також як основа крему, начинок для морозива.
Ніжний кокос
Використовується в кремах, начинках, десертах, випічки. Відмінна основа для кокосового молока, йогурту, шийка або смузі.
У нашому ассртименте є:
100% горіхові і зерняткові пасти:
-мигдальний
-фісташкова
-фундучная
-арахісова
-з волоського горіха
-кешью
-кокосова
-з насіння гарбуза і соняшника
Кондитория запоріжжі.
- Темперируем шоколад з Mycryo (Barry Callebaut)Самий простий і легкий метод темперування шоколадуТемперируем шоколад з Mycryo (Barry Callebaut)
- Харчова друк. Як перенести зображення на торт.Перенесення цукрових картинки на торт.Харчова друк. Як перенести зображення на торт.