
Шоколад молочний Crea Італія 32%, 250г
- В наявності
234 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- +380 (96) 002-02-06Магазин/Viber/Telegram
Шоколад молочний 32 % у вигляді дисків для покриття кондитерських і хлібобулочних виробів.
Вміст: какао - 32 %, какао - масла - 29 - 30 %, молока - 22 %, цукру - 44 %.
В'язкість ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Шоколад молочний 32 % виготовляється на основі жирів CBS рослинного походження, що пройшли гідрогенізацію і не мають смаку та запаху. Має гарну плинність, що забезпечує рівномірне покриття. Є готовим продуктом, що не вимагає змішування.
В темперуванні не потребує, стійкий до перепадів температур, допускається повторний розігрів. Температура для роботи з шоколадом: температура плавлення 36-38°С, робоча температура 38-42°С, критична 55°С. Для підвищення якості поверхні (блиску) на виробі, рекомендується «шокове» охолодження. Тривалість охолодження не впливає на якість продукту, а залежить від розмірів виробу. Має високу швидкість застигання.
Основні | |
---|---|
Виробник | CREA |
Країна виробник | Італія |
Тип шоколаду | Молочний |
- Ціна: 234 ₴/упаковка