
Глюкоза харчова (сироп глюкози) – це безбарвна речовина без запаху, солодка на смак, добре розчиняється у воді та органічних розчинниках. Глюкоза зустрічається у соку багатьох фруктів та ягід, особливо багато її в соку винограду. Глюкоза дуже легко засвоюється людським організмом, у чому полягає її поживна цінність.
Сироп глюкози широко використовується кондитерами при виготовленні мармеладу, м'яких цукерок, карамелі, шоколаду, тортів і пряників, а також для виготовлення дієтичних страв. Глюкоза в кондитерських виробах зберігає та посилює смак, у виробництві морозива вона занижує точку замерзання, збільшує його твердість. А ще глюкозу використовують при виробництві фруктових консервів, соків, лікерів і вин, безалкогольних напоїв, оскільки глюкоза не маскує аромату та смаку готового продукту.
Основні | |
---|---|
Виробник | YERO colors |
Країна виробник | Україна |
Вага | 250 г |
- Ціна: 135 ₴