влевовправо

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Порошок какао темного коричневого кольору зі зниженим вмістом жирів. Процес алалізації дозволяє зробити відтінок какао насиченим, а смак м'яким, ніжним та більш вишуканим. Крім того, алкалізований порошок какао набагато легше розчиняється у рідинах, не утворюючи залишку.
Для приготування напою немає потреби його варити – достатньо залити теплим молоком, можна навіть холодною водою. При додаванні в тісто соду в рецепті слід замінити розпушувачем.
Какао-порошок має жирність 10/12%, pH 7,6-8,4.
100% натуральний продукт.
Виробник - Barry Callebaut, Бельгія
Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
- Ціна: 450 ₴/упаковка