Опис
Інформація для замовлення
Фундучне борошно для кулінарії та кондитерів. Використовують для випікання і як інгредієнт у кулінарії
Фундучне борошно — це розмелені очищені горіхи фундука, або ліщини. Містить шкірки фундука. Найчастіше борошно з фундука використовується в кондитерській галузі, але на його основі можна готувати й інші страви — супи, гарніри, різні соуси. Особливо популярний цей продукт у середземноморській кухні й, можливо, вперше з'явився в Греції. Фундучне борошно дуже корисне, оскільки навіть після перероблення фундук не втрачає своїх властивостей.
Борошно з фундука — безглютеновий продукт і може з успіхом замінити пшеничне борошно в різноманітних стравах. Пропорції використання фундукового борошна у випічці дещо відрізняються від пропорцій звичайного борошна, треба брати до уваги, що борошно з горіхів у процесі приготування практично не збільшується в об'ємі й тому в рецепті рекомендується використовувати трохи більшу її кількість.
- Ціна: 360 ₴/упаковка