Глазур темна в дропсах розміром 10-15 мм., ТМ Cargill. Має підвищену температуру плавлення на відміну від натурального шоколаду, а також не потребує темперування, добре підходить для покриття кондитерських виробів та виливки фігурок. За своїм призначенням та смаковими якостями кондитерська глазурь відмінно замінює натуральний шоколад.
Використовується в рідкому вигляді для глазурування виробів, для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас та декорування тортів, тістечок, десертів, включаючи борошняні кондитерські ласощі. Застосовується як наповнювач у різних видах тіста, в кремах, начинках, для ганаша, морозива, а також як самостійна прикраса.
ПЕРЕВАГИ:
- глазур проста та зручна у використанні;
- не потребує темперування;
- має високі органолептичні показники;
- стійка до окиснення;
- швидко остигає.
СКЛАД: рослинні жири (пальмовий (повністю гідрогенізований), пальмовий, кокосовий (повністю гідрогенізований)), цукор, какао-порошок зі зниженим вмістом жиру, пермеат сироватки, емульгатор (E322, E476), ароматизатор.
Основні | |
---|---|
Виробник | Cargill |
Країна виробник | Бельгія |
Користувальницькі характеристики | |
Тип шоколаду | Молочний |
- Ціна: 320 ₴/упаковка