Продавець КондиториЯ розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
КондиториЯ
0 (800) 21-64-51
+380 (96) 002-02-06
Кошик
влево
  • Barry Callebaut Dusting какао-порошок алкалізований 20-22, 250г, фото 3
вправо
Barry Callebaut Dusting какао-порошок алкалізований 20-22, 250г

Barry Callebaut Dusting какао-порошок алкалізований 20-22, 250г

  • Немає в наявності

180 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Магазин/Viber
  • +380 (96) 002-02-06
    Харчовий друк/Telegram
  • +380 (73) 100-08-07
    Склад
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Barry Callebaut Dusting какао-порошок алкалізований 20-22, 250г
Barry Callebaut Dusting какао-порошок алкалізований 20-22, 250гНемає в наявності
180 ₴/упаковка
0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Магазин/Viber
  • +380 (96) 002-02-06
    Харчовий друк/Telegram
  • +380 (73) 100-08-07
    Склад
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Алкалізований какао-порошок отримують з какао кейку (какао макухи), отриманого від виробництва тертого какао (пасти) та какао олії. Залежно від ступеня алалізації ці какао-порошки поділяються на слабо-, середньо-і сильно алкалізовані.

При обробці какао кейків лугами какао-порошок набуває більш вишуканих смакових якостей, підвищується аромат і змінюється колірна гамма какао-порошку, він стає темнішим і насиченішим.

Також у процесі обробки видаляються леткі кислоти, відповідно знижується кислотність, підвищується рН до 6,8-7,2 і вище. У процесі алкалізації зменшується вміст дубильних речовин.

Алкалізований какао-порошок легко розчиняється у воді, порівняно з натуральним какао-порошком.

Продукт застосовується:

- для виготовлення широкого спектру високоякісних шоколадних глазурів та виробів;

- для вафельних прошарків та начинок цукерок, шоколадної олії, маргарину, морозива;

- для обсипання трюфелів, борошняних та кондитерських виробів;

- для надання ніжного аромату наповнювачам, бісквітам, суфле, випічці та печінці.

Переваги какао-порошку:

- при використанні в кондитерській та хлібопекарській промисловості зменшує дозування від 20% до 50%.

- продукт найвищої якості, 100% какао-порошок без добавок та домішок.

- жирність - 20-22%.

- чудові робочі характеристики, ідеальний для обробки готових виробів.

- цей порошок більш сипкий, розсипчастий.

- акалізований порошок стійкий до високих температур; у виробах колір та аромат залишаються насиченими.

- для приготування порошок не потрібно варити, він легко розчиняється у воді і змішується з іншими інгредієнтами.

– у напоях не дає осад.

Умови зберігання: зберігати в чистих, добре вентильованих приміщеннях, що не мають стороннього запаху, при температурі 18°С та відносній вологості не вище 75%.

Розфасовано ТМ "Кондитория" з оригінальної упаковки  

Основні
ВиробникBarry Callebaut
Користувальницькі характеристики
ТипКакао-порошок
  • Ціна: 180 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner