Пектин яблучний (Данія), 100г
- В наявності
110 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
- +380 (96) 002-02-06Інтернет-магазин/Viber/Telegram
- +380 (96) 002-02-06Харчовий друк/Telegram
- +380 (61) 701-11-02Склад/фасування
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Пектин — це природній загущувач рослинного походження; полісахарид, що отримують із фруктів.
Використовують для загущення джемів, соусів, супів: пектин "поводиться" подібно до желатину.
Найчастіше яблучний пектин використовують для приготування джемів, конфітюрів, зефіру. Яблучний пектин не можна повторно нагрівати, оскільки він більше не застигне. Для роботи пектину потрібен цукор, оскільки маса може не застигнути, якщо цукру буде недостатньо.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 100 г |
Країна виробник | Іспанія |
- Ціна: 110 ₴/упаковка