
Пектин яблучний (Данія), 100г
- В наявності
140 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
- +380 (96) 002-02-06Магазин/Viber
- +380 (96) 002-02-06Харчовий друк/Telegram
- +380 (73) 100-08-07Склад
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Пектин — це природній загущувач рослинного походження; полісахарид, що отримують із фруктів.
Використовують для загущення джемів, соусів, супів: пектин "поводиться" подібно до желатину.
Найчастіше яблучний пектин використовують для приготування джемів, конфітюрів, зефіру. Яблучний пектин не можна повторно нагрівати, оскільки він більше не застигне. Для роботи пектину потрібен цукор, оскільки маса може не застигнути, якщо цукру буде недостатньо.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Данія |
Вага | 100 г |
- Ціна: 140 ₴/упаковка