Продавець КондиториЯ розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
КондиториЯ
0 (800) 21-64-51
+380 (96) 002-02-06
Кошик
Шоколад чорний RENO DARK 58% (IRCA), 500г (розфасовка)

Шоколад чорний RENO DARK 58% (IRCA), 500г (розфасовка)

  • В наявності
  • Код: 1864

295 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 002-02-06
    Харчовий друк/Telegram
  • +380 (61) 701-11-02
    Склад/фасування
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Шоколад чорний RENO DARK 58% (IRCA), 500г (розфасовка)
Шоколад чорний RENO DARK 58% (IRCA), 500г (розфасовка)В наявності
295 ₴/упаковка
0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 002-02-06
    Харчовий друк/Telegram
  • +380 (61) 701-11-02
    Склад/фасування
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Країна-виробник: Італія.

Плинність: середньо-висока

Вміст какао-продуктів - 58%, жирів - 36-38%, цукрів - 41,5%.

Склад: какао-маса, цукор, какао-масло, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний екстракт ванілі. може містити сліди молока і лісових горіхів.

Харчова (поживна) цінність на 100г продукту: білки – 6,7г, жири – 37,3г, вуглеводи – 45,7г

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 545кКал (2 280кДж).

Термін придатності та умови зберігання з дати виробництва не більше ніж:

12 місяців. Зберігати в сухому, недоступному для сонця місці при температурі від +1°C до +18°C.

Рекомендації щодо використання:

Перед роботою шоколад потрібно темперувати: спочатку розтопити на водяній бані до 45°С, постійно помішуючи, далі швидко охолодити і працювати з ним при температурі 28-30°С, не допускати змішування з замінниками шоколаду.
 

Основні
Тип шоколадуЧорний
  • Ціна: 295 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner