Продавець КондиториЯ розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
КондиториЯ
0 (800) 21-64-51
+380 (96) 002-02-06
Кошик
Інвертний цукровий сироп 81% LAPED (Італія), 500г

Інвертний цукровий сироп 81% LAPED (Італія), 500г

  • В наявності

155 ₴

0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 002-02-06
    Харчовий друк/Telegram
  • +380 (61) 701-11-02
    Склад/фасування
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Інвертний цукровий сироп 81% LAPED (Італія), 500г
Інвертний цукровий сироп 81% LAPED (Італія), 500гВ наявності
155 ₴
0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 002-02-06
    Харчовий друк/Telegram
  • +380 (61) 701-11-02
    Склад/фасування
Опис
Інформація для замовлення

Тримолін – це інвертний цукор у вигляді сиропу, який виходить у процесі гідролізу при розщепленні сахарози. Тримолін є білою солодкою пастою без запаху. Він вдвічі солодший за цукор. Тому він більше горить, коли використовується у випічці. Вирішити проблему можна зниженням температурного режиму на 15°С при випіканні десертів.

Застосовується у виготовленні булочок, тортів, тістечок, крему, ганаша, цукерок, морозива та сорбетів.

Рекомендується зберігати продукт далеко від сонця, уникаючи температурних коливань. Необхідний температурний режим від +15°C до +25°C. Термін придатності – 12 місяців.

  • Ціна: 155 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner