Продавець КондиториЯ розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
КондиториЯ
0 (800) 21-64-51
+380 (96) 002-02-06
Кошик
Інвертний цукровий сироп 81% LAPED (Італія), 1000г

Інвертний цукровий сироп 81% LAPED (Італія), 1000г

  • В наявності

260 ₴

0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 001-27-47
    Магазин/Viber/Telegram
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Інвертний цукровий сироп 81% LAPED (Італія), 1000г
Інвертний цукровий сироп 81% LAPED (Італія), 1000гВ наявності
260 ₴
0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 001-27-47
    Магазин/Viber/Telegram
Опис
Інформація для замовлення

Тримолін – це інвертований цукор у вигляді сиропу, який виходить у процесі гідролізу при розщепленні сахарози. Тримолін є білою солодкою пастою без запаху. Він вдвічі солодший за цукор. Тому він більше горить, коли використовується у випічці. Вирішити проблему можна зниженням температурного режиму на 15°С при випіканні десертів.

Застосовується у виготовленні булочок, тортів, тістечок, крему, ганаша, цукерок, морозива та сорбетів.

Рекомендується зберігати продукт далеко від сонця, уникаючи температурних коливань. Необхідний температурний режим від +15°C до +25°C. Термін придатності – 12 місяців.

  • Ціна: 260 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner