Інвертний цукровий сироп 81% LAPED (Італія), 1000г
- В наявності
260 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
- +380 (96) 002-02-06Харчовий друк/Telegram
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Інформація для замовлення
Тримолін – це інвертований цукор у вигляді сиропу, який виходить у процесі гідролізу при розщепленні сахарози. Тримолін є білою солодкою пастою без запаху. Він вдвічі солодший за цукор. Тому він більше горить, коли використовується у випічці. Вирішити проблему можна зниженням температурного режиму на 15°С при випіканні десертів.
Застосовується у виготовленні булочок, тортів, тістечок, крему, ганаша, цукерок, морозива та сорбетів.
Рекомендується зберігати продукт далеко від сонця, уникаючи температурних коливань. Необхідний температурний режим від +15°C до +25°C. Термін придатності – 12 місяців.
- Ціна: 260 ₴