Кожен кондитер знає: якісна сировина здатна перетворити смак будь-якого десерту. Тому кухарі по всьому світу вважають за краще використовувати у роботі над солодощами виключно справжній кондитерський шоколад. Шоколад молочний chocolate 28%, плитка 1,2 кг виготовлений з натуральних какао-бобів, не має штучних домішок та добавок, зберігає всі свої властивості та корисні мікроелементи навіть після плавлення.
Рекомендуємо плавити і темперувати шоколад на водяній або паровій бані - так ви уникнете його перегріву.
Натуральний шоколад може стати в нагоді кондитеру при приготуванні:
цукерок;
трюфелів;
праліні;
начинок;
глазурі;
бісквіту;
коржів;
печива;
кремів;
морозива;
та ін.
Склад: цукор, какао-масло, молоко сухе цільне, молоко знежирене сухе, какао терте, суха молочна сироватка, лактоза, емульгатор (соєвий лецитин), сіль кухонна харчова, ароматизатор ванілін.
Основні | |
---|---|
Тип шоколаду | Молочний |
- Ціна: 508 ₴/упаковка