Глазур кондитерська біла Coverlux, 1000г
- Немає в наявності
285 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- +380 (96) 002-02-06Харчовий друк/Telegram
Використовується як декор і для плавлення та глазурування. Глазурь неодмінно застосовується при приготуванні сучасних кондитерських виробів та десертів, різних кремів, ганаша, використовується для декорування та покриття кондитерських виробів, і т.д. Сферу застосування може обмежити лише ваша фантазія:)
Кондитерська глазур біла шоколадна не вимагає темперування, її достатньо підігріти до рідкого стану (до 35-40 градусів) і можна приступати до роботи.
За своїм призначенням та смаковими якостями відмінно замінює натуральний шоколад.
Склад: цукор білий, кондитерський жир (еквівалент какао-олії), молоко сухе знежирене, лецитин соєвий, ароматизатор ванілін, сироватка суха молочна, молоко сухе, кислота молочна.
Термін придатності: 12 місяців при температурі до +20 градусів за шкалою Цельсія.
Розфасовано ТМ "Кондитория" з оригінальної упаковки
Основні | |
---|---|
Виробник | Cargill |
Колір | Білий |
Користувацькі характеристики | |
Тип шоколаду | Білий |
- Ціна: 285 ₴/упаковка