Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Використовується як декор і для плавлення та глазурування. Глазурь неодмінно застосовується при приготуванні сучасних кондитерських виробів та десертів, різних кремів, ганаша, використовується для декорування та покриття кондитерських виробів, і т.д. Сферу застосування може обмежити лише ваша фантазія.
Кондитерська глазур шоколадна не вимагає темперування, її достатньо підігріти до рідкого стану (до 35-40 градусів) і можна приступати до роботи.
Склад: цукор білий, кондитерський жир (еквівалент какао-олії), молоко сухе знежирене, лецитин соєвий, ароматизатор ванілін, сироватка суха молочна, молоко сухе, кислота молочна.
Основні | |
---|---|
Виробник | Royal Steensma |
- Ціна: 411 ₴/упаковка