влевовправо
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Цей інгредієнт вживається в якості декоративного посипання і для створення хрусткою текстури. А також як:
- Фінальний штрих для смачних шоколадних трюфелів;
- Хрусткий компонент шоколадною або горіховою пасти;
- Необхідний інгредієнт цукерок або тортів Ferrero Rocher;
- Основа для снеків;
- Ніжна текстура для начинки;
- Компонент складних авторських десертів.
У роботі з крихтою слід уникати змішування з вершками, молоком, соусом - з будь-якими рідкими продуктами. Інакше вона розм'якне і втратить свої хрусткі властивості. В якості обробки може використовуватися безпосередньо перед подачею на стіл.
Придбати вафельну крихту Callebaut, ви можете за адресою, вулиця Незалежної України, 63
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Виробник | Barry Callebaut |
- Ціна: 33 ₴/упаковка