Альбумін (сухий яєчний білок) 1000 г. Італія
- В наявності
1 300 ₴
- +380 (96) 002-02-06Інтернет-магазин/Viber/Telegram
- +380 (96) 002-02-06Харчовий друк/Telegram
- +380 (61) 701-11-02Склад/фасування
Сухий яєчний білок – продукт, отриманий із свіжих яєць шляхом відділення жовтків з подальшою фільтрацією та термічною обробкою. Після чого його сушать та пастеризують. В результаті виходить біло-кремовий порошок, який називається альбумін.
1 кг альбуміну замінює 316 білків курячих яєць.
Сухий яєчний білок - вважається еталонним білком, його амінокислотний склад є еталонним в оцінці інших білкових продуктів. Його засвоюваність складає 94%
Він добре засвоюється і знайшов собі застосування в багатьох областях:
- Кондитерське виробництво - безе, суфле, меренги, зефір, пастила, бісквіти, муси, білкові тістечка, креми, торти, кондитерські вироби, що потребують легкості та ін.
- Спортивне харчування
- Дієтичне харчування
Основні атрибути | |
---|---|
Колір | Білий |
- Ціна: 1 300 ₴