Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Мигдальні пелюстки, або мигдальні пластівці – продукт, виготовлений з мигдалю шляхом спеціального подрібнення.
Нарізані певним чином (тонкими пластинами уздовж плоду) очищені ядра горіхів мигдалю – дуже популярний продукт в кулінарії. Він володіє всіма корисними властивостями цього горіха і широко використовується на професійній кондитерської кухні для прикраси десертів, тортів та іншої святкової випічки
Склад
Хімічний склад мигдалевих пелюсток збігається зі складом самого горіха – мигдалю.
Він багатий і різноманітний, так як включає:
- вітаміни групи В, а також тіамін, ніацин, фолацин, рибофлавін, пантотенову кислоту, піридоксин, а також вітамін Е (або токоферол);
- мікро - та мікроелементи: магній, залізо, фосфор, кальцій, калій;
- близько 60% жирної олії;
- приблизно 30% природного білка.
.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 50 г |
- Ціна: 50 ₴/упаковка