Продавець КондиториЯ розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
КондиториЯ
0 (800) 21-64-51
+380 (96) 002-02-06
Кошик
влево
  • Шоколад Gold, Barry Callebaut шоколад зі смаком карамелі, 100 г (розфасовка), фото 2
вправо
Шоколад Gold, Barry Callebaut шоколад зі смаком карамелі, 100 г (розфасовка)

Шоколад Gold, Barry Callebaut шоколад зі смаком карамелі, 100 г (розфасовка)

  • Немає в наявності

184 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 001-27-47
    Магазин/Viber/Telegram
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Шоколад Gold, Barry Callebaut шоколад зі смаком карамелі, 100 г (розфасовка)
Шоколад Gold, Barry Callebaut шоколад зі смаком карамелі, 100 г (розфасовка)Немає в наявності
184 ₴/упаковка
0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 001-27-47
    Магазин/Viber/Telegram
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Новий колір та смак Finest Belgian Chocolate Солона карамель.

Майстерно створений і що складається з вишуканих інгредієнтів, таких як карамелізовані цукор та молоко. Gold має насичений, але при цьому збалансований шоколадний карамельний смак, з багатими нотками іриски, вершкового масла, вершків і чудової щіпки солі.

Gold володіє унікальним теплим карамельним світло-бурштиновим кольором із золотистим відтінком, що допоможе вам створити неймовірну різноманітність виробів та викликає захоплення у ваших клієнтів. Опис: Насичений, зі зниженим вмістом цукру, але при цьому збалансований шоколадний карамельний смак, з багатими нотками іриски, вершкового масла, вершків та чудовою щіпкою солі.

Склад: цукор, масло какао, сухе незбиране молоко, молочний цукор, суха молочна сироватка, знежирене сухе молоко, карамелізований цукор (2%), емульгатор соєвий лецитин, натуральний ароматизатор ваніль, сіль.

Рекомендації щодо обробки:

- Нагрівання не вище 45 С

- Темперування: нагрівання до 45°С, охолодження до 27°С, повторне нагрівання до 29-30° (макс. до 31,5°С).

- температура глазурування: 20°С. 

 

Основні
ВиробникBarry Callebaut
  • Ціна: 184 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner