Альбумін (сухий яєчний білок) 50 г. Італія
- В наявності
108 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- +380 (96) 002-02-06Інтернет-магазин/Viber/Telegram
- +380 (96) 002-02-06Харчовий друк/Telegram
- +380 (61) 701-11-02Склад/фасування
Сухий яєчний білок – продукт, отриманий з свіжих яєць шляхом відділення жовтків з подальшою фільтрацією і термічною обробкою. Після цього його сушать і пастеризують. У результаті утворюється біло-кремовий порошок, який називають альбуміном.
1 кг альбуміна замінює 316 білків курячих яєць.
Сухий Яічний білок - вважається еталонним білизном, його Отже, амінокислотний склад є еталонним в оці інших білкових продуктів. Його співвідношення 94%
Він добре засвоюється і знайшов собі застосування в багатьох сферах:
- Кондитерського виробництва - безе, суфле, менглі, зефір, пасти, бисквіти, муси, білкові пиріжки, креми, торти, Кондитерські вироби, що вимагають повітряного потоку і д.
- Спортивне харчування
- Дієтичне харчування
Основні атрибути | |
---|---|
Колір | Білий |
- Ціна: 108 ₴