Продавець КондиториЯ розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
КондиториЯ
0 (800) 21-64-51
+380 (96) 002-02-06
Кошик
Barry Callebaut S2 25.5% білий шоколад у дисках 500г (розфасовка)

Barry Callebaut S2 25.5% білий шоколад у дисках 500г (розфасовка)

  • В наявності

330 ₴/упаковка

0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 002-02-06
    Харчовий друк/Telegram
  • +380 (61) 701-11-02
    Склад/фасування
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Barry Callebaut S2 25.5% білий шоколад у дисках 500г (розфасовка)
Barry Callebaut S2 25.5% білий шоколад у дисках 500г (розфасовка)В наявності
330 ₴/упаковка
0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 002-02-06
    Харчовий друк/Telegram
  • +380 (61) 701-11-02
    Склад/фасування
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Білий шоколад кондитерський S2 містить на 3% менше какао-олії, ніж у класичному рецепті білого шоколаду, що робить його менш текучим. Шоколад має збалансований вершково-молочний смак з нотками ванілі. Завдяки менш плинній текстурі, рецепт S2 – ідеальний підходить для виливки середніх та великих порожнистих фігур. Цей шоколад також підходить для створення ганашей та начинок з вершковим смаком та ніжною структурою, він легко комбінується з різноманітними екзотичними фруктами, цитрусовими, кислими фруктами та ягодами, гострими спеціями, пивом та багатьма іншими продуктами.

Виконаний у формі дисків (каллет) діаметром 8-10 мм.

Відмінно підійде для ліплення та моделювання.

Натуральний білий шоколад з мінімальною кількістю какао-містять у складі 25,5%.

Какао боби: Зроблено з сорту какао бобів в основному Форастеро із Західної Африки.

Спосіб використання:

Необхідну кількість шоколаду розігрійте на водяній бані за температури 40-45ºС або в мікрохвильовій печі при потужності 500W. Темперувати та використовувати при температурі 26-27ºС.

Або, якщо вам не важливий зовнішній вигляд шоколадних цукерок, бельгійський шоколад дуже смачний як самодостатній десерт:)

Умови та термін зберігання:

Зберігати 18 місяців від дня виготовлення в сухому прохолодному місці.

Основні
Тип шоколадуБілий
ВиробникBarry Callebaut
  • Ціна: 330 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner