Barry Callebaut S2 25.5% білий шоколад у дисках 500г (розфасовка)
- В наявності
330 ₴/упаковка
- +380 (96) 002-02-06Інтернет-магазин/Viber/Telegram
- +380 (96) 002-02-06Харчовий друк/Telegram
- +380 (61) 701-11-02Склад/фасування
Білий шоколад кондитерський S2 містить на 3% менше какао-олії, ніж у класичному рецепті білого шоколаду, що робить його менш текучим. Шоколад має збалансований вершково-молочний смак з нотками ванілі. Завдяки менш плинній текстурі, рецепт S2 – ідеальний підходить для виливки середніх та великих порожнистих фігур. Цей шоколад також підходить для створення ганашей та начинок з вершковим смаком та ніжною структурою, він легко комбінується з різноманітними екзотичними фруктами, цитрусовими, кислими фруктами та ягодами, гострими спеціями, пивом та багатьма іншими продуктами.
Виконаний у формі дисків (каллет) діаметром 8-10 мм.
Відмінно підійде для ліплення та моделювання.
Натуральний білий шоколад з мінімальною кількістю какао-містять у складі 25,5%.
Какао боби: Зроблено з сорту какао бобів в основному Форастеро із Західної Африки.
Спосіб використання:
Необхідну кількість шоколаду розігрійте на водяній бані за температури 40-45ºС або в мікрохвильовій печі при потужності 500W. Темперувати та використовувати при температурі 26-27ºС.
Або, якщо вам не важливий зовнішній вигляд шоколадних цукерок, бельгійський шоколад дуже смачний як самодостатній десерт:)
Умови та термін зберігання:
Зберігати 18 місяців від дня виготовлення в сухому прохолодному місці.
Основні | |
---|---|
Тип шоколаду | Білий |
Виробник | Barry Callebaut |
- Ціна: 330 ₴/упаковка