Глазур кондитерська біла MIR в дисках 500г
- В наявності
96 ₴/упаковка
- +380 (96) 002-02-06Інтернет-магазин/Viber/Telegram
- +380 (96) 002-02-06Харчовий друк/Telegram
- +380 (61) 701-11-02Склад/фасування
Спочатку має природньо-білий колір і легко забарвлюється будь якими жиророзчинними барвниками, в т. ч. харчовими барвниками для шоколаду.
Використовується як декор і для плавлення та глазурування. Глазурь неодмінно застосовується при приготуванні сучасних кондитерських виробів та десертів, різних кремів, ганаша, використовується для декорування та покриття кондитерських виробів, і т.д. Сферу застосування може обмежити лише ваша фантазія:)
Кондитерська глазур біла шоколадна не вимагає темперування, її достатньо підігріти до рідкого стану (до 35-40 градусів) і можна приступати до роботи.
За своїм призначенням та смаковими якостями відмінно замінює натуральний шоколад.
Склад: цукор білий, кондитерський жир (еквівалент какао-олії), молоко сухе знежирене, лецитин соєвий, ароматизатор ванілін, сироватка суха молочна, молоко сухе, кислота молочна. Термін придатності: 12 місяців при температурі до +20 градусів за шкалою Цельсія.
Основні | |
---|---|
Тип шоколаду | Білий |
- Ціна: 96 ₴/упаковка