Продавець КондиториЯ розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
КондиториЯ
0 (800) 21-64-51
+380 (96) 002-02-06
Кошик
Глазур кондитерська біла MIR в дисках 500г

Глазур кондитерська біла MIR в дисках 500г

  • В наявності

96 ₴/упаковка

0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 002-02-06
    Харчовий друк/Telegram
  • +380 (61) 701-11-02
    Склад/фасування
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Глазур кондитерська біла MIR в дисках 500г
Глазур кондитерська біла MIR в дисках 500гВ наявності
96 ₴/упаковка
0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 002-02-06
    Харчовий друк/Telegram
  • +380 (61) 701-11-02
    Склад/фасування
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Спочатку має природньо-білий колір і легко забарвлюється будь якими жиророзчинними барвниками, в т. ч. харчовими барвниками для шоколаду.

Використовується як декор і для плавлення та глазурування. Глазурь неодмінно застосовується при приготуванні сучасних кондитерських виробів та десертів, різних кремів, ганаша, використовується для декорування та покриття кондитерських виробів, і т.д. Сферу застосування може обмежити лише ваша фантазія:)

Кондитерська глазур біла шоколадна не вимагає темперування, її достатньо підігріти до рідкого стану (до 35-40 градусів) і можна приступати до роботи.

За своїм призначенням та смаковими якостями відмінно замінює натуральний шоколад.

Склад: цукор білий, кондитерський жир (еквівалент какао-олії), молоко сухе знежирене, лецитин соєвий, ароматизатор ванілін, сироватка суха молочна, молоко сухе, кислота молочна. Термін придатності: 12 місяців при температурі до +20 градусів за шкалою Цельсія.

Основні
Тип шоколадуБілий
  • Ціна: 96 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner