Мигдальне борошно, Італія, 500г.
- В наявності
330 ₴/упаковка
- +380 (96) 002-02-06Інтернет-магазин/Viber/Telegram
- +380 (96) 002-02-06Харчовий друк/Telegram
- +380 (61) 701-11-02Склад/фасування
Борошно мигдальне вищого ґатунку, дрібного помелу.
Подрібнені на порошок мигдальні горіхи особливо цінуються у французькій кухні. Неможливо уявити знамениті повітряні печива макаруни, бісквіти женуаз та декуаз без мигдальної крихти, а начинка для пирогів або посипка для тортів з додаванням мигдального борошна покращують смак страв. Застосування мигдального борошна охоплює всі сфери кулінарії. Мигдальним порошком прикрашають овочеві та м'ясні страви, пудинги та фруктові салати, з неї роблять ніжний крем для тістечок та тортів. Цей смачний та цінний інгредієнт також використовується в дитячому та дієтичному харчуванні, оскільки завдяки високій калорійності мигдального борошна організм швидко відновлює сили та наповнюється енергією. У муці зберігаються всі корисні властивості мигдалю, вона показана для ослаблених хворих, алергіків та спортсменів.
Серед корисних властивостей мигдального борошна найвідомішими є здатність зменшувати больовий синдром, усувати судоми та підвищувати гемоглобін, а головна користь мигдалю полягає у зміцненні серця та судин, проте цей горіх протипоказаний алергікам – у цьому випадку він може зашкодити.
- Ціна: 330 ₴/упаковка