
Глазур кондитерська молочна Cargill, 500г
- В наявності
185 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- +380 (96) 002-02-06Магазин/Viber/Telegram
Глазур молочна в дропсах розміром 10-15 мм., ТМ Cargill. Має підвищену температуру плавлення на відміну від натурального шоколаду, а також не потребує темперування, добре підходить для покриття кондитерських виробів та виливки фігурок.
За своїм призначенням та смаковими якостями кондитерська глазурь відмінно замінює натуральний шоколад. Використовується в рідкому вигляді для глазурування виробів, для відливання фігурок, моделювання об’ємних шоколадних прикрас та декорування тортів, тістечок, десертів, включаючи борошняні кондитерські ласощі. Застосовується як наповнювач у різних видах тіста, в кремах, начинках, для ганаша, морозива, а також як самостійна прикраса.
ПЕРЕВАГИ:
- глазур проста та зручна у використанні;
- не потребує темперування;
- має високі органолептичні показники;
- стійка до окиснення;
- швидко остигає.
Склад: 4,2% Знежирений какао-порошок, < 1,0% Емульгатор (E492, E322 (СОЯ)), < 1,0% Ароматизатор., 40,1% Цукор, 37,6% Рослинні жири (пальмова (повністю гідрогенізована), 9,0% Лактоза (МОЛОКО), 8,3% Пермеат молочної сироватки (МОЛОКО)
Основні | |
---|---|
Виробник | Cargill |
- Ціна: 185 ₴/упаковка