влевовправо

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Цей інгредієнт застосовується як декоративна посипка та для створення хрусткої текстури. А також як:
- Фінальний штрих для смачних шоколадних трюфелів;
- Хрусткий компонент шоколадної або горіхової пасти;
- Необхідний інгредієнт цукерок або тортів Ferrero Rocher;
- Основа для снеків;
- Хрумка текстура для начинки;
- Компонент складних авторських десертів.
У роботі з крихтою треба уникати змішування з кремом, молоком, соусом — з будь-якими рідкими продуктами. Інакше вона розм'якшиться і втратить свої хрусткі властивості. Як посипка може використовуватися безпосередньо перед подаванням на стіл.
Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
Країна виробник | Бельгія |
- Ціна: 90 ₴/упаковка