Кокосовий цукор пісок 100г, Індонезія
- В наявності
60 ₴
- +380 (96) 002-02-06Інтернет-магазин/Viber/Telegram
- +380 (96) 002-02-06Харчовий друк/Telegram
- +380 (61) 701-11-02Склад/фасування
Органічний кокосовий цукор – це повністю натуральний продукт, у складі якого немає синтетичних добавок. Такий цукор має дуже солодкий ніжний смак, що нагадує смак коричневого цукру. Іноді може проявлятися горіховий або карамельний присмак. За кольором більше нагадує пісок з цукрового очерету, але з легким помаранчевим відтінком. Запах кокосового цукру зазвичай залежить від того, де, коли, в який час року було зібрано сировину для виробництва. Також запах цукру залежить від сорту пальми.
Основним компонентом кокосового цукру є фруктоза, приблизно 80% від усього складу. Решта 20% припадають на глюкозу, фруктозу, вітаміни, мінеральні речовини й амінокислоти. У складі цього органічного продукту містяться всі незамінні амінокислоти, вітаміни групи B і C, а також цинк, калій, магній, сірка. І це далеко не повний склад.
Кухарі використовують цей цукор точно так само, як і звичайний. Єдина відмінність – його потрібно брати в 10 разів більше. З кокосового цукру роблять сиропи, якими потім просочують торти і тістечка, заправляють салати. Цікаве карамельне післясмак надає оригінальності випічки і кондитерських виробів.
- Ціна: 60 ₴