
Какао-порошок алкалізований 10-12% Cordoba Natra Cacao 1 кг
- В наявності
650 ₴/упаковка
- +380 (96) 002-02-06Магазин/Viber
- +380 (96) 002-02-06Харчовий друк/Telegram
- +380 (73) 100-08-07Склад
Какао-порошок алкалізований 10-12% Cordoba - какао-порошок насиченого червоного кольору з пониженим вмістом какао-масла. Алкалізований какао-порошок отримують в результаті обробки какао-сировини лугами при температурі близько 250 градусів. Алкалізація дозволяє покращити смак і аромат какао порошку, він набагато легше розчиняється у рідинах.
Переваги алкалізованого какао: більш насичений і м'який смак, більш темний, яскравий колір з червоним відтінком, що дозволяє знизити його використання в продуктах від 20 до 50%, термін зберігання алкалізованого какао вдвічі перевищує термін зберігання звичайного какао.
Алкалізований какао порошок 10-12% Cordoba ідеально підходить для виробництва шоколадних цукерок, глазурі, начинок, ганашу, бісквітів, хлібобулочних та кондитерських виробів, печива макаронс, кремів на основі какао і шоколаду, морозива, декору на основі какао масла та ін. Окрім того, алкалізований какао-порошок не потрібно варити, він є швидкорозчинним та використовується для приготування «голландського» какао.
Особливі характеристики: 100% натуральне походження, підходить для веганів та вегетаріанців. Не містить ароматизаторів, барвників та консервантів. Без ГМО.
- Ціна: 650 ₴/упаковка