Мигдальне борошно вищого сорту, дрібного помелу.
Подрібнені в порошок мигдальні горіхи особливо цінуються у французькій кухні. Неможливо уявити знамениті повітряні печива макаруни, бісквіти женуаз і декуаз без мигдальної крихти, а начинка для пирогів або посипка для тортів з додаванням мигдальної муки поліпшують смак страв. Застосування мигдальної муки охоплює всі сфери кулінарії. Мигдальним порошком прикрашають овочеві та м'ясні страви, пудинги, фруктові салати, з неї роблять ніжний крем для тістечок і тортів. Цей смачний і цінний інгредієнт також використовується в дитячому і дієтичному харчуванні, оскільки завдяки високій калорійності мигдальної муки організм швидко відновлює сили і наповнюється енергією.
Серед корисних властивостей мигдальної муки найвідомішими є здатність зменшувати больовий синдром, усувати судоми і підвищувати гемоглобін, а головна користь мигдалю полягає в зміцненні серця і судин, однак цей горіх протипоказаний алергікам – в цьому випадку він може принести шкоду.
Основні | |
---|---|
Вага | 1 кг |
- Ціна: 550 ₴/упаковка