Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Сухий яєчний білок – продукт, отриманий зі свіжих яєць шляхом відділення жовтків з подальшою фільтрацією і термічною обробкою. Після цього його сушать і пастеризують. У результаті утворюється біло-кремовий порошок, який називають альбуміном.
1 кг альбуміна замінює 316 білків курячих яєць.
Він добре засвоюється і знайшов собі застосування в багатьох сферах:
- Кондитерському виробництві - безе, суфле, меренги, зефір, пасти, бисквіти, муси, білкові пиріжки, креми, торти, Кондитерські вироби, що вимагають повітряного потоку і д.
- Спортивне харчування
- Дієтичне харчування
Основні атрибути | |
---|---|
Колір | Білий |
- Ціна: 180 ₴