Продавець КондиториЯ розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
КондиториЯ
0 (800) 21-64-51
+380 (96) 002-02-06
Кошик
Глазур кондитерська чорна Mir, Україна, 1000г (розфасовка)

Глазур кондитерська чорна Mir, Україна, 1000г (розфасовка)

  • В наявності

170 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 002-02-06
    Харчовий друк/Telegram
  • +380 (61) 701-11-02
    Склад/фасування
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Глазур кондитерська чорна Mir, Україна, 1000г (розфасовка)
Глазур кондитерська чорна Mir, Україна, 1000г (розфасовка)В наявності
170 ₴/упаковка
0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 002-02-06
    Харчовий друк/Telegram
  • +380 (61) 701-11-02
    Склад/фасування
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Шоколадна глазур українського виробництва є чудовою альтернативою для приготування десертів, якщо Ви хочете якісну заміну натуральному шоколаду. Глибокий шоколадний смак та насичений темно-коричневий колір глазурі чудово поєднується з будь-якими солодощами.

Глазурь кондитерська чорна (Мир) - це кондитерський напівфабрикат чорного кольору з молочним смаком у вигляді круглих монеток, якими покривають корпус виробу, надаючи готовому продукту твердість, ламкість при навколишній температурі, блиск і збільшення терміну зберігання. Перевагами цього продукту є стійкість до перепадів температури: не тане в нормальних умовах.

Підходить шоколадна глазур для покриття солодких виробів, виготовлення шоколадних декорацій. Завдяки красивій правильній формі монеток чорної глазурі її використовують як самостійну прикрасу.

Така глазур чудово плавиться на паровій бані або в мікрохвильовій печі, дозволяючи працювати будь-якими зручними підручними засобами, добре розтікається по виробу і досить швидко застигає. Рекомендована температура при глазуруванні 42-45°С. Залишки глазурі можна переплавляти, не псуючи її структуру.

Основні
Тип шоколадуЧорний
  • Ціна: 170 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner