Матові монетки, d=10-15 мм.
Використовується як глазур в розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби, і в чистому вигляді, для прикраси.
Вироби, покриті такою помадкою, мають глянсову, блискучу поверхню, помадка не утворює корочку, що сильно застигає, на відміну від звичайної глазурі, що ускладнює нарізку готового виробу, але і «не пристає» до рук.
Глазурі "Карібе шоколадні диски" – не вимагають темперування, високоякісні глазурі в пластинках із високою температурою плавлення для покриття кондитерських виробів. Чудові для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас та декорування тортів, тістечок, десертів.
Однією з переваг "Карібе шоколадні диски" від кондитерської глазурі монолітним шматком, полягає в тому, що глазурі "Майстер Мартіні" відлиті у вигляді дисків, що полегшує процес підготовки глазурі до виробництва, а також:
- Прості та зручні у використанні.
- Мають високі органолептичні показники.
- Стійкі до окиснення.
- Мають блиск, що не зникає.
- Забезпечують тривалу безпеку готового продукту.
Розфасовано ТМ "Кондитория" з оригінальної упаковки
Основні | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
Користувацькі характеристики | |
Тип шоколаду | Молочний |
- Ціна: 320 ₴/упаковка