Новинка на ринку України! Вершковий сир виробництва Білорусь
Сир Professional Cream cheese має виключно натуральний ніжний вершковий смак, мінімальне виділення сироватки, помірну вологість і чудову еластичну консистенцію. А унікальна стабільність структури робить його незамінним як при холодному, так і при гарячому застосуванні (при термообробці до 170 °С), у тому числі випіканні чудових чізкейків, приготуванні гарячих ролів.
КРЕМ-СИР виготовлений у Білорусі
НАТУРАЛЬНИЙ КРЕМ-СИР має такі переваги:
- Не містить рослинних жирів
- Не містить консервантів та барвників
- Має збалансовану щільну і кремову структуру, насичений вершковий смак.
- Натуральні інгредієнти, контроль якості сировини та інноваційні технології виготовлення роблять крем-сир підходить для приготування холодних і гарячих страв в кулінарії і кондитерському виробництві
- Універсальний у приготуванні
Має щільну структуру, тому може бути основою, до якої можна додати вершки, молоко або кокосове молоко.
Стабільний при запіканні: зберігає форму, текстуру та не виділяє вологу під впливом високих температур. Тому абсолютно ідеальний для гарячих чізкейків.
Добре зберігає щільну структуру і не виділяє вологу навіть з часом. Тому також незамінний для приготування суші та ролів і холодних чізкейків.
Не розшаровується при приготуванні соусів і супів.
Cream cheese - м'який вершковий сир. Відноситься до категорії свіжих сирів, які не вимагають дозрівання і не піддаються пресуванню. Виготовлений з молока і густих вершків, має ніжну консистенцію і легкий вершковий смак. Процес переробки сировини організований таким чином, що всі корисні і смакові якості зберігаються максимально.
Завод виробник - Туровський МК
Жирність 70%
Термін придатності 180 діб.
Маса нетто 2,25 кг
Широко використовується в приготуванні різних салатів, суші, десертів і випічки: тістечок, тортів, ватрушок, печива. Є головним інгредієнтом широко відомого десерту "Чізкейк".
Склад: Молоко пастеризоване, вершки пастеризовані, функціональна суміш (молочний білок, загусник – карагенан, камедь рожкового дерева), сіль (містить антислеживающий агент – ферроцианид калію), бактеріальна закваска мезофільних мікроорганізмів.
Харчова цінність на 100 г продукту: жиру – 27,9 г; білка – 7,3 г; вуглеводи – 2,1 р.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 1207 кДж (289 ккал).
Зберігати при температурі від + 2 до + 6 градусів і відносній вологості повітря 75 - 85% . Після розкриття упаковки зберігати при температурі повітря від + 2 до + 6 градусів.
Детальніше: https://konditoria.com.ua/p1431000064-slivochnyj-syr-cream.html- Прямий друк на тортах, пряниках та macaronsПрямий друк на тортах, пряниках та macaronsПрямий друк на тортах, пряниках та macarons