Измальт
Isomalt підсолоджувач нового покоління, пребіотик, матеріал для виготовлення кондитерських прикрас.
А Ви знаєте що:
- низька калорійність;
- низький глікемічний індекс – не викликає різких коливань глюкози в крові, може використовуватися при цукровому діабеті;
- пребіотичні властивості – є баластними речовиною, стимулює роботу кишечника, очищення організму і розвиток корисної мікрофлори, створює почуття швидкого насичення;
- на відміну від цукру не викликає карієсу, сприяє відновленню зубної емалі.
Изомальтит застосовується для виробництва:
- низькокалорійних і діабетичних кондитерських виробів, морозива;
- ароматизованих молочних продуктів зниженої калорійності;
- низькокалорійних сухих сніданків і хлібобулочних виробів без цукру;
- жувальної гумки;
- біологічно активних добавок та лікарських засобів.
Не містить цукру! Можна використовувати як цукрово замінник!
Інші новини
- Прямий друк на тортах, пряниках та macaronsПрямий друк на тортах, пряниках та macaronsПрямий друк на тортах, пряниках та macarons