Опис: універсальний збалансований шоколад українського виробництва. Для професійного використання, має зручну та вже звичну для кондитерів форму дисків (чипсів, калет)
Плинність: ●●●○○ (3/5)
Він зроблений з фірмової шоколадної маси, в основі якої масло какао-бобів з Еквадору, Камеруну та Код-дʼІвуару.
Рецепт W825 ідеально підходить для будь-яких виробів із шоколаду, цукерок, глазурі, тортів, випічки; для ганаша, для лиття фігур, для вишуканого декору, мусів, соусів, печива, напоїв.
Склад: цукор, какао-масло, молоко сухе незбиране, молоко сухе знежирене, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатор ванілін. Мінімальний вміст какао - масла 31%. Може містити сліди молочних продуктів, горіхів, арахісу.
Харчова поживна цінність на 100 г продукту:
<p>жири - 35,1 г, з них насичені 20,9 гвуглеводи - 54,3 г, з них цукри 50,8 г
харчові волокна - 0,0 г
білки - 7,6 г
сіль - 0,3 г
Без ГМО.
Маса нетто: 1 кг. Допустимий від'ємний відхил 1,5% Фасовка ЗІП Пакет
Умови та термін зберігання: зберігати при температурі 15 - 24 С та відносної вологості повітря не більше 75%.
Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
- Ціна: 300 ₴/упаковка