Продавець КондиториЯ розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
КондиториЯ
0 (800) 21-64-51
+380 (96) 002-02-06
Кошик
Шоколад чорний 58% CREA (IRCA) 250g, Італія

Шоколад чорний 58% CREA (IRCA) 250g, Італія

  • Немає в наявності

223 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

0 (800) 21-64-51
Безкоштовно по України
  • +380 (96) 002-02-06
    Магазин/Viber/Telegram
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Шоколад чорний 58% CREA (IRCA) 250g, Італія
Шоколад чорний 58% CREA (IRCA) 250g, ІталіяНемає в наявності
223 ₴/упаковка
0 (800) 21-64-51
Безкоштовно по України
  • +380 (96) 002-02-06
    Магазин/Viber/Telegram
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Шоколад чорний 58 % у вигляді дисків для покриття кондитерських і хлібобулочних виробів.

Вміст: какао - 58%, какао - масла - 33-34%, цукру - 40 - 41%. В'язкість ♦ ♦

Шоколад чорний 58 % виготовляється на основі жирів CBS рослинного походження, що пройшли гідрогенізацію і не мають смаку та запаху. Має гарну плинність, що забезпечує рівномірне покриття. Є готовим продуктом, що не вимагає змішування.

В темперуванні не потребує, стійкий до перепадів температур, допускається повторний розігрів. Температура для роботи з шоколадом: температура плавлення 36-38°С, робоча температура 38-42°С, критична 55°С. Для підвищення якості поверхні (блиску) на виробі, рекомендується «шокове» охолодження. Тривалість охолодження не впливає на якість продукту, а залежить від розмірів виробу. Має високу швидкість застигання.

Для збереження вихідних характеристик шоколаду, небажано додавання до його складу компонентів з високим вмістом вологи, також неприпустиме потрапляння самої вологи.

Можливе створення глазурі будь-якого кольору і аромату, з додаванням арахісу, мигдалю, фундука та ін.

Шоколад є продуктом творчості фахівців в області кулінарного та кондитерського мистецтва і підходить як для декору, так і для начинки. Застосовується для глазурування кондитерських виробів, сирків, сухофруктів, цукерок, морозива. Можна використовувати в якості наповнювача в різних видах тіста, кремах, начинках, десертах, а також як самостійну прикрасу.

Основні
Тип шоколадуБілий
  • Ціна: 223 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner