Шоколад білий 32% TM CREA (IRCA) 250г
- В наявності
250 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- +380 (96) 002-02-06Інтернет-магазин/Viber/Telegram
- +380 (96) 002-02-06Харчовий друк/Telegram
- +380 (61) 701-11-02Склад/фасування
Шоколад білий 32% із вершками у вигляді дисків для кондитерських та хлібобулочних виробів. Зміст: какао – 30 %, какао – олії – 30 %, молока – 18 %, цукру – 52 %. В'язкість ♦ ♦ ♦ ♦ Шоколад білий 32% виробляється на основі жирів CBS рослинного походження, що пройшли гідрогенізацію і не мають смаку та запаху. Має хорошу плинність, що забезпечує рівномірне покриття. Є готовим продуктом, який не вимагає змішування. Темперування не потребує, стійкий до перепадів температур, допускається повторне розігрів. Температура для роботи з шоколадом: температура плавлення 36-38, робоча температура 38-42, критична 55. Для підвищення якості поверхні (блиску) на виробі рекомендується шокове охолодження. Тривалість охолодження не впливає на якість виробу, а залежить від розміру виробу. Має високу швидкість застигання. Для збереження вихідних характеристик шоколаду, небажано додавання до його складу компонентів з високим вмістом вологи, також неприпустиме попадання самої вологи. Можливе створення глазурі будь-якого кольору та аромату, з додаванням арахісу, мигдалю, фундуку тощо. Шоколад є продуктом творчості фахівців у галузі кулінарного та кондитерського мистецтва та підходить як для декору, так і для начинки. Застосовується для глазурування кондитерських виробів, сирків, сухофруктів, цукерок, морозива. Можна використовувати як наповнювач у різних видах тіста, кремах, начинках, десертах, а також як самостійна прикраса.
Основні | |
---|---|
Тип шоколаду | Білий |
- Ціна: 250 ₴/упаковка