Продавець КондиториЯ розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
КондиториЯ
0 (800) 21-64-51
+380 (96) 002-02-06
Кошик
Шоколад білий 32% TM CREA (IRCA) 250г

Шоколад білий 32% TM CREA (IRCA) 250г

  • В наявності

250 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 002-02-06
    Харчовий друк/Telegram
  • +380 (61) 701-11-02
    Склад/фасування
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Шоколад білий 32% TM CREA (IRCA) 250г
Шоколад білий 32% TM CREA (IRCA) 250гВ наявності
250 ₴/упаковка
0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 002-02-06
    Харчовий друк/Telegram
  • +380 (61) 701-11-02
    Склад/фасування
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Шоколад білий 32% із вершками у вигляді дисків для кондитерських та хлібобулочних виробів. Зміст: какао – 30 %, какао – олії – 30 %, молока – 18 %, цукру – 52 %. В'язкість ♦ ♦ ♦ ♦ Шоколад білий 32% виробляється на основі жирів CBS рослинного походження, що пройшли гідрогенізацію і не мають смаку та запаху. Має хорошу плинність, що забезпечує рівномірне покриття. Є готовим продуктом, який не вимагає змішування. Темперування не потребує, стійкий до перепадів температур, допускається повторне розігрів. Температура для роботи з шоколадом: температура плавлення 36-38, робоча температура 38-42, критична 55. Для підвищення якості поверхні (блиску) на виробі рекомендується шокове охолодження. Тривалість охолодження не впливає на якість виробу, а залежить від розміру виробу. Має високу швидкість застигання. Для збереження вихідних характеристик шоколаду, небажано додавання до його складу компонентів з високим вмістом вологи, також неприпустиме попадання самої вологи. Можливе створення глазурі будь-якого кольору та аромату, з додаванням арахісу, мигдалю, фундуку тощо. Шоколад є продуктом творчості фахівців у галузі кулінарного та кондитерського мистецтва та підходить як для декору, так і для начинки. Застосовується для глазурування кондитерських виробів, сирків, сухофруктів, цукерок, морозива. Можна використовувати як наповнювач у різних видах тіста, кремах, начинках, десертах, а також як самостійна прикраса.

 

Основні
Тип шоколадуБілий
  • Ціна: 250 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner