Продавець КондиториЯ розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
КондиториЯ
0 (800) 21-64-51
+380 (96) 002-02-06
Кошик
Суха кондитерська суміш 500 г

Суха кондитерська суміш 500 г

  • Немає в наявності

300 ₴

0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 001-27-47
    Магазин/Viber/Telegram
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Суха кондитерська суміш 500 г
Суха кондитерська суміш 500 гНемає в наявності
300 ₴
0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 001-27-47
    Магазин/Viber/Telegram
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Суха кондитерська суміш IL-Mix - суха кондитерська суміш на основі альбуміну для приготування зефіру, безе, макаронів, айсинга, суфле, маршмеллоу та інших десертів, де необхідний білок курячого яйця.

До складу входить сухий пастеризований білок з підвищеним піноутворенням типу 'А', що дозволяє домогтися стабільного результату при збиванні.

Переваги зюшкою кондитерської суміші IL-Mix:

- економічний у використанні;

- натуральний безпечний склад;

- термін зберігання 12 місяців;

- висока ступінь піноутворення і збільшення об'єму;

- 100% білок в сухому вигляді.

Для відновлення білка необхідно розвести в теплій воді (30-35 ° С) у таких пропорціях:

30 грам IL-Mix + 85 грам води = 100 грам білка

15 грам IL-Mix + 42,5 грам води = 50 грам білка

3 грам IL-Mix + 8,5 грам води = 10 грам білка

Склад: сухий пастеризований білок, цукрова пудра, ксантанова камедь, лимонна кислота, ванілін кристалічний.

Термін придатності: 24 місяці.

Умови зберігання: при температурі не вище 25ºС і не нижче 15 ° С, вологості не більше 75%.

Після відкриття щільно закрийте пакет або герметично упакуйте.

Виробник: ilbakery.

Основні
ВиробникFlexi
  • Ціна: 300 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner