Продавець КондиториЯ розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
КондиториЯ
0 (800) 21-64-51
+380 (96) 002-02-06
Кошик
Суха кондитерська суміш Айсінг ilbakery 1000г.

Суха кондитерська суміш Айсінг ilbakery 1000г.

  • В наявності

220 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 002-02-06
    Харчовий друк/Telegram
  • +380 (61) 701-11-02
    Склад/фасування
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Суха кондитерська суміш Айсінг ilbakery 1000г.
Суха кондитерська суміш Айсінг ilbakery 1000г.В наявності
220 ₴
0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Інтернет-магазин/Viber/Telegram
  • +380 (96) 002-02-06
    Харчовий друк/Telegram
  • +380 (61) 701-11-02
    Склад/фасування
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Суха кондитерська суміш Айсинг - готова суха суміш для приготування айсинга.

Спосіб приготування:

1) Суміш необхідно перемішати з водою в даних пропорціях:

суміш 1000 г, вода 150 мл і дати настоятися кілька хвилин.

2) Збити на середніх або високих оборотах міксера 2-4 хвилини/4-8 хвилин.

*Чим більше збивати, тим швидше буде сохнути готовий айсинг, але менше глянцю.

*Така готова база може зберігатися в холодильнику до 14 днів.

3) Далі масу розвести водою до потрібної консистенції 

4) Тепер можна забарвити готову базу в будь-який колір за допомогою харчових барвників.

Склад: цукрова пудра, пастеризований сухий білок, картопляний крохмаль, лимонна кислота, гуарова камедь, мальтодекстрин, ванілін, діоксид титану (до 1%).

Термін придатності: 12 місяців.

Умови зберігання: при температурі не вище 25ºС і не нижче 15 ° С, вологості не більше 75%.

Після відкриття щільно закрийте пакет або герметично упакуйте.

Суха кондитерська суміш Айсинг - готова суха суміш для приготування айсинга.

Спосіб приготування:

1) Суміш необхідно перемішати з водою в даних пропорціях:

суміш 1000 г, вода 150 мл і дати настоятися кілька хвилин.

2) Збити на середніх або високих оборотах міксера 2-4 хвилини/4-8 хвилин.

*Чим більше збивати, тим швидше буде сохнути готовий айсинг, але менше глянцю.

*Така готова база може зберігатися в холодильнику до 14 днів.

3) Далі масу розвести водою до потрібної консистенції 

4) Тепер можна забарвити готову базу в будь-який колір за допомогою харчових барвників.

Склад: цукрова пудра, пастеризований сухий білок, картопляний крохмаль, лимонна кислота, гуарова камедь, мальтодекстрин, ванілін, діоксид титану (до 1%).

Термін придатності: 12 місяців.

Умови зберігання: при температурі не вище 25ºС і не нижче 15 ° С, вологості не більше 75%.

Після відкриття щільно закрийте пакет або герметично упакуйте.

Основні
ВиробникFlexi
  • Ціна: 220 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner