Борошно мигдальне, Іспанія, 1кг
- В наявності
450 ₴/упаковка
- +380 (96) 002-02-06Інтернет-магазин/Viber/Telegram
- +380 (96) 002-02-06Харчовий друк/Telegram
- +380 (61) 701-11-02Склад/фасування
Борошно мигдальне вищого ґатунку, дрібного помелу.
Подрібнені в порошок мигдальні горіхи особливо цінуються у французькій кухні. Неможливо уявити знамениті повітряні печива макаруни, бісквіти дружинааз і декуаз без мигдальної крихти, а начинка для пирогів або посипка для тортів із додаванням мигдалевого борошна покращують смак страв. Застосування мигдалевого борошна охоплює всі сфери кулінарії. Мигдальним порошком прикрашають овочеві та м'ясні страви, пудинги та фруктові салати, з неї роблять ніжний крем для тістечок і тортів. Цей смачний і цінний інгредієнт також використовується в дитячому та дієтичному харчуванні, оскільки завдяки високій калорійності мигдалевого борошна організм швидко відновлює сили та наповнюється енергією.
Серед корисних властивостей мигдалевого борошна найвідоміші є здатність зменшувати больовий синдром, усувати судоми та підвищувати гемоглобін, а головна користь мигдалю полягає в зміцненні серця й судин, однак цей горіх протипоказаний алергікам — у цьому разі він може завдати шкоди.
- Ціна: 450 ₴/упаковка