Продавець КондиториЯ розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
КондиториЯ
0 (800) 21-64-51
+380 (96) 002-02-06
Кошик
Master Martini готова дзеркальна глазур (Mirall) маракуя 500 г (фасування)

Master Martini готова дзеркальна глазур (Mirall) маракуя 500 г (фасування)

  • Немає в наявності

170 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Магазин/Viber
  • +380 (96) 002-02-06
    Харчовий друк/Telegram
  • +380 (73) 100-08-07
    Склад
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Master Martini готова дзеркальна глазур (Mirall) маракуя 500 г (фасування)
Master Martini готова дзеркальна глазур (Mirall) маракуя 500 г (фасування)Немає в наявності
170 ₴/упаковка
0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
  • +380 (96) 002-02-06
    Магазин/Viber
  • +380 (96) 002-02-06
    Харчовий друк/Telegram
  • +380 (73) 100-08-07
    Склад
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Гелеподібна дзеркальна глазур лінії "Mirall" від компанії Master Martini, Італія.

Дзеркальне гелеве покриття Міраль від Master Martini — це абсолютно натуральний продукт, у його складі пектин і натуральний ароматизатор. Міраль забезпечить ідеально гладку та рівну поверхню не тільки рівних, а й об'ємних виробів. Гель Міраль добре тримається на поверхнях будь-якої консистенції та форми, його можна як заморожувати, так і неодноразово підігрівати, він не вбирається в крем або тісто, а також під час розрізання покритих виробів не "тягнеться" за ножем.

Особливості роботи з гелевим покриттям Міраль:

- перед використанням гель потрібно підігріти в мікрохвильовій печі або на водяній бані до температури приблизно 45 °C;

- у процесі розігрівання потрібно дуже акуратно перемішувати гелеве покриття, щоб не допустити проникнення повітря в гель;

— перед заливанням встановити кондитерський виріб на тацю з решіткою, а Міраль заливати зверху так, щоб гель вільно стікав по краях. Водночас зайвий гель, що стік на деко або тацю можна використовувати повторно для прикрашання інших кондитерських виробів.

Строк придатності: 12 місяців за дотримання умов зберігання.

Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці.

Основні
ВиробникMaster Martini
  • Ціна: 170 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner