Білий шоколад Master Martini, 31%, 36/38, 10 кг
- Немає в наявності
6 002 ₴/упаковка
0 (800) 21-64-51
Безкоштовний номер
- +380 (96) 002-02-06Інтернет-магазин/Viber/Telegram
- +380 (96) 002-02-06Харчовий друк/Telegram
- +380 (61) 701-11-02Склад/фасування
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Смак: молочний, з ароматом ванілі
Ароматична палітра: інтенсивна
Текстура: розсипчаста
Консистенція: текуча
Шоколад вимагає темперування.
Білий шоколад розігріти до температури 40 °С. ввести туди ще 1кг шоколаду і знову розігріти до 40°С. Перемішати до однорідного стану. Вилити на мармур 2/3 шоколадної маси і перемішуючи залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 27-28°С.
Зібрати шоколад з мармуру в ємність з залишилася 1/3 шоколаду
Перемішувати до температури 30-32°С.
Форми: калети
Склад інгредієнта: цукор, какао-масло, сухе молоко, емульгатор (Е322 – соєвий лецитин), екстракт ванілі.
Термін придатності: 24 місяці.
Основні | |
---|---|
Тип шоколаду | Білий |
Виробник | Master Martini |
- Ціна: 6 002 ₴/упаковка